Пошта Gmail отримала штучний інтелект — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пошта Gmail отримала штучний інтелект

Фондовий ринок
1114
Крім легкого візуального редизайну, в новому Gmail представлений набір нових функцій штучного інтелекту: наприклад, відкладання листів на потім, спонукання користувачів відповідати на повідомлення, на які потрібна термінова відповідь, а також допомога у вигляді заготовлених відповідей, які зекономлять час.
Отримала оновлення і сторона безпеки. Зрештою, Google збирається віддати все ваші дані штучному інтелекту.
Алгоритм машинного навчання буде перевіряти кожне вхідне повідомлення і попереджати користувачів про можливу загрозу за допомогою тривожних знаків, які неможливо пропустити. До чого все це? Хоча багато з цих функцій вже давно доступні в пошті Google, тепер нові інструменти потраплять в руки 1,4 мільярда користувачів Gmail (просто уявіть собі це число). Google отримає доступ до величезних покладів інформації, і небагатьом це сподобається.
Також додано нові фішечки для мобільних пристроїв на зразок високопріоритетних повідомлень, які допоможуть вам залишатися зосередженими. Також Gmail почне пропонувати відписатися від розсилок, які вас давно не хвилюють. Почати використовувати нові функції Gmail можна вже зараз. Зайдіть в налаштування (Settings) і виберіть “Спробувати новий Gmail” (Try the new Gmail).
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас