В якому з банків України найкращe відділення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В якому з банків України найкращe відділення

Кредит&Депозит
880
Finance.ua і «Мінфін» дослідили з десяток відділень українських банків, щоб визначити, яке з них найкраще. В результаті премію FinAwards 2018 у цій номінації отримав Креді Агріколь Банк.
Об’єктивно, дуже складно самостійно відібрати відділення українських банків для номінації. Тому Finance і «Мінфін» запропонували самим банкам подати свої кандидатури. Таких «сміливців» нарахували аж 11.
Для того, щоб вибрати з них найкраще, порівняли їх за 14 критеріями, які включають місце розташування, доступність для людей з обмеженими здібностями, ставлення до клієнта і т.д. Всі критерії оцінки передали журі експертів, серед яких виконавчий директор Незалежної асоціації банків України (НАБУ), голова правління Всеукраїнської асоціації фінансових компаній, представники Ernst & Young, GFK Ukraine, MasterCard, StarLightMedia, YouControl та інших компаній.
Взявши до уваги ці умови, найкраще відділення виявилося у Креді Агріколь Банк. Воно розташовується в історичному центрі Києві за адресою Петра Сагайдачного 25. Відділення відповідало більшості критеріїв, більш того, це єдине місце, де консультацію проводять в зонах вільного спілкування з менеджерами. Сама консультація була проведена на «відмінно».
«Саму концепцію ми розробили з нуля. Ми зібрали клієнтів всіх сегментів: від звичайного громадянина до власників великого бізнесу. За допомогою компанії GFK Ukraine ми визначили їх потреби та очікування з приводу відділення майбутнього. Це й дозволило нам побудувати найкраще відділення», — розповів директор департаменту мережі продажів Креді Агріколь Банк Олександр Щербаха.
Згодом подібних відділень в мережі Креді Агріколь Банк ставатиме все більше. А через два роки їх кількість досягне майже половини від усіх відділень.
«Ми плануємо замінити близько 40% традиційної мережі відділень на новий формат до 2020 року. Відділення подібного формату вже відкрилося в Харкові. Через пару тижнів ми відкриємо ще два таких. До того ж відділення нового формату з’являться у Львові й ще два в Києві. Всього в цьому році ми плануємо відкрити 10 подібних відділень », — розповів Олександр Щербаха.
За матеріалами:
Мінфін.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас