Мінфін планує провести відбір первинних дилерів серед банків на ринку держпаперів в квітні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін планує провести відбір первинних дилерів серед банків на ринку держпаперів в квітні

Казна та Політика
153
Міністерство фінансів планує провести відбір первинних дилерів серед банків на ринку державних цінних паперів в квітні.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Мінфіну.
До участі у відборі запрошуються банки, які відповідають таким вимогам (далі – учасники): мають ліцензію на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з торгівлі цінними паперами; мають сплачений статутний капітал, еквівалентний не менше ніж 10 млн євро; мають практичний досвід роботи на ринку облігацій внутрішніх державних позик (далі – ОВДП) (загальний обсяг торгівлі ОВДП становить не менше ніж 1 млрд гривень).
Учасники у термін до 18:00 12 квітня 2018 подають Мінфіну за адресою: вул. Межигірська, 11 ком. 529 в одному примірнику: заява про участь у відборі, підписана офіційно уповноваженою особою та завірена печаткою; документ, що підтверджує сплачений статутний капітал, еквівалентний не менше ніж 10 млн євро; завірену копію ліцензії на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з торгівлі цінними паперами; інформацію про загальний обсяг торгівлі ОВДП, який повинен становити не менше ніж 1 млрд гривень – довідку, надану Національним банком України та завірену його печаткою (оригінал або копію, завірену в установленому порядку).
Зазначені документи подаються в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться напис “Для участі у відборі первинних дилерів”.
Відповідальним за зв’язки з учасниками за поданням заяв про участь у відборі є: Кириченко Андрій Васильович, тел. (044) 201-56-09, факс (044) 463-68-55, e-mail: kirichenkoav@minfin.gov.ua
Після зазначеного строку заяви від учасників не приймаються.
На наступний день після завершення подання документів комісія з відбору та оцінки функціонування первинних дилерів (далі – комісія) здійснює оцінку учасників.
Обсяги придбання ОВДП у розмірі 1 млн гривень оцінюються як 0,001 бала за умови, якщо загальний обсяг торгівлі ОВДП становить не менше ніж 1 млрд гривень.
Результат відбору та оцінка учасників оголошується шляхом розміщення повідомлення на офіційному сайті Міністерства фінансів України не пізніше ніж 13 квітня 2018.
Комісія відхиляє заяви учасників, якщо вони не відповідають зазначеним у цьому повідомленні вимогам або учасниками не надано повний пакет документів.
За результатами відбору з учасниками, що пройшли відбір, укладаються договори про співпрацю на ринку державних цінних паперів у відповідності з примірним договором, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 21 липня 2009 року № 918 (із змінами).
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас