Державна продовольчо-зернова корпорація України експортуватиме Катару комбікорми за рецептами замовника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Державна продовольчо-зернова корпорація України експортуватиме Катару комбікорми за рецептами замовника

Фондовий ринок
283
Державна продовольчо-зернова корпорація України (ДПЗКУ) досягла попередніх домовленостей щодо експорту комбікорму до Катару.
Про це повідомляє прес-служба ПАТДПЗКУ”.
“За результатами перемовин між ДПЗКУ та керівництвом Hassad Food, була досягнута попередня домовленість щодо експортних поставок українських комбікормів до Катару за індивідуальними рецептами замовника. У травні очікується візит представника катарської Hassad Food до України для більш детального обговорення умов експортних поставок та формування комерційних пропозицій”, – йдеться в повідомленні.
Додається, що урядом держави Катар була також виявлена неабияка зацікавленість в імпорті українських зернових, зокрема ячменю та кукурудзи. З цією метою наступним кроком у реалізації головного стратегічного напрямку діяльності держкорпорації – експорту зернових, стане початок процедури акредитації для участі у державному тендері на поставку зернових культур до держави Катар.
“Ринок Катару для ДПЗКУ – це можливість підвищення попиту на високоякісну продукцію корпорації, розширення географії експорту як зернових культур, так і готової продукції”, – зазначили в українській зерновій корпорації.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас