Національний комітет Німеччини з туризму приймає оплату в криптовалютах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Національний комітет Німеччини з туризму приймає оплату в криптовалютах

Фінтех і Картки
171
Національний комітет Німеччини з туризму (GNTB) тепер приймає Bitcoin та інші крbптовалюти як оплатe за свої послуги.
«Ми постійно вивчаємо нові технології і розглядаємо можливість їх застосування в нашій організації. Таким чином, ми позиціонуємо себе як новатора і лідера туристичної індустрії», – сказала генеральний директор GNTB Петра Хедорфер.
Платежі в Bitcoin почнуть приймати з березня цього року. Комітет також має намір впровадити технологію блокчейн в систему міжнародних платежів та інші фінансові послуги. За словами керівництва, технологія блокчейн зможе забезпечити високу швидкість, прозорість і безпеку фінансових переказів.
Як національна рада з питань туризму, заснована у Франкфурті, GNTB підпорядковується Федеральному міністерству економіки і енергетики, звідки він також отримує фінансування. GNTB прагне розвивати і популяризувати стратегії і продукти, щоб позиціонувати Німеччину як привабливе місце для туризму. З цією метою організація управляє 32 агентствами за кордоном.
В кінці лютого 2018 року Федеральне міністерство офіційно визнало криптовалюти законним платіжним засобом, ґрунтуючись на рішенні суду Європейського Союзу 2015 року «Про податки на додану вартість (ПДВ)», Німеччина має намір співпрацювати з ЄС та іншими країнами у формуванні правил для торгових майданчиків і ICO. Ці події створили сприятливі умови для прийняття Bitcoin в країні.
В кінці лютого Федеральне управління фінансового нагляду Німеччини поінформувало інвесторів про ризики, пов’язані з інвестуванням у початкові пропозиції монет, і уточнило правові зобов’язання для ICO.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас