Художник сховав біткойни в картинах (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Художник сховав біткойни в картинах (фото)

Фінтех і Картки
1924
Енді Бауч, художник з Лос-Анджелеса, в рамках виставки New Money в галереї Castelli Art Space представив колекцію картин. Особливістю експозиції стала візуалізація кодів від гаманців з криптовалютами на загальну суму $10 000. Будь-яка людина, яка розгадає загадку, зможе отримати доступ до біткойнів.
Кожна картина являє собою різнобарвну мозаїку розміром 38х38 см, побудовану з блоків конструктора LEGO.
Художник сховав біткойни в картинах (фото)
Кожен гаманець з криптовалютами зашифрований складним ключем, що складається з довгої комбінації букв і цифр. Художник застосував до цих ключів алгоритм для генерації візерунків, а потім вніс правки, щоб картина, що вийшла, йому подобалася. На завершення творець протестував кожен примірник, переконавшись, що, зламавши код, справді можна отримати доступ до гаманця.
«Я намагаюся допомогти тим, хто не розбирається в комп’ютерних технологіях, побачити і зрозуміти досить абстрактну концепцію коливань криптовалют і одночасну демократизацію потенціалу і волатильності, які виникають разом з ними», — заявив Енді Бауч.
Художник сховав біткойни в картинах (фото)
Важливо відзначити, що в описі кожної картини вказана та вартість криптовалюти, за якою Бауч купував її протягом останніх кількох років. Тому деякі екземпляри за цей час могли істотно зрости в ціні.

2 277 блоків LEGO і $60 в біткойнах
На сайті художника можна подивитися всі картини і спробувати розгадати шифр, щоб отримати доступ до криптогаманців.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас