Максимальна конверсія онлайн-оплат? Interkassa знає, як це зробити! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Максимальна конверсія онлайн-оплат? Interkassa знає, як це зробити!

Фінтех і Картки
2761
Максимальна конверсія онлайн-оплат? Interkassa знає, як це зробити!
Будь-який сучасний бізнес на певному етапі свого розвитку обов’язково виходить в онлайн. І якщо мова йде про сегмент Small and Medium-sized Businesses (SMB або МСБ – малий та середній бізнес), то для нього “вихід в онлайн” передбачає створення робочого інструмента – майданчику для продажу товарів та послуг, а не розробку інформаційного сайту зі списком представництв та переліком корпоративних цінностей.
МСБ більш стурбований прямими продажами кінцевим споживачам, ніж великий бізнес, завдання якого – розвивати партнерську мережу і працювати з оптовими покупцями. Кожна конверсія у воронці продажів МСБ на вагу золота!
Саме тому перепоною будь-якого сайту, що продає є сторінка оплати, а точніше, можливість у декiлька кліків розрахуватися за обраний користувачем товар або послугу. Замовником цієї “фічі” є самі клієнти, які не хочуть витрачати свій час даремно, а ідеальну воронку продажів бачать в стилі Цезаря: прийшов, вибрав, оплатив, отримав.
Перелік товарів і послуг, придбаних онлайн, щорічно розширюється. У 2018 році, крім таких “класичних” онлайн-покупок як: авіа та залізничнi квитки, бронювання готелів, побутова техніка та електроніка, українці стали частіше оплачувати онлайн послуги страхування, замовляти продукти з супермаркетів з доставкою додому, зоотовари, товари повсякденного споживання. Інтернет-платежі стають повсякденною справою для більшості українських інтернет-користувачів.
Рано чи пізно власник комерційного сайту приходить до необхідності прийому онлайн-платежів. У цей момент підприємець стикається з величезною кількістю питань: “Як це все організувати?” “Яку платіжну систему вибрати?” “Що буде зручніше користувачам, що вигідніше менi?” “Яка надійна?” …
Голова йде обертом! Можна перечитати десятки статей, порадитися з друзями, переглянути варіанти на популярних онлайн-магазинах. І все одно залишаться сумніви. Чи правильний вибір зроблено?
При цьому сам ринок онлайн-платежів стрімко розвивається, з’являються нові платіжні методи: інтернет-банкінг, електроннi гаманці, віртуальні валюти, криптовалюта та інші. Українські покупці активно ними користуються. Як в цьому випадку можна вдовольнити відразу всіх користувачiв, якщо оплату на сайті можна зробити тільки переказом на карту або накладним платежем через пошту?
Якщо спробувати розширити список підтримуваних систем, то на самостійну інтеграцію з ними піде не один місяць розробки, тестування, налагодження бізнес-процесів, узгодження і підписання договорів. Але це ще півбіди. В майбутньому неминуче виникнуть питання організаційного (доведеться спілкуватися з менеджерами з різних компаній), та технічного характеру (у разі будь-яких змін необхiдно міняти налаштування кожного платіжного методу). А бухгалтерія буде просто “щаслива” збирати і синхронізувати звіти від різних платіжних систем.
“Добре було б мати можливість вмикати і вимикати платіжні методи натисканням кнопки” – подумаєте ви. А ще, щоб звіти самі “формувалися” в один. І це цілком реально! На ринку електронної комерції існують такі фінансові помічники – платіжні агрегатори. Саме вони взяли на себе роль посередників між власниками інтернет-магазинів і платіжними платформами. Платіжний агрегатор зробить всю “нудну роботу” за підприємця. Він самостійно інтегрується з усіма платіжними методами, підписує десятки договорів, агрегує фінанси і збирає звіти в одному кабінеті.
В підсумку:
  • У вас 1 партнер;
  • Ви підписуєте тільки 1 договір – з сервісом прийому платежів;
  • Проводьте всього 1 інтеграцію – з самим сервісом;
  • Отримуєте єдиний особистий кабінет і один формат звітів для бухгалтерії.
Система прийому платежів Interkassa – саме той сервіс, який готовий взяти всю роботу по обробці платежів на себе.
Interkassa працює на ринку України майже 10 років. За цей час платіжний сервіс здобув велику популярність та довiру. Більш ніж 50 000 акаунтів використовують Interkassa як основний платіжний шлюз. Черговим підтвердженням цього року стало 3-е місце категорії “Кращий партнер інтернет-магазинів з прийому платежів” від PAYSPACE MAGAZINE AWARDS 2017.
Interkassa об’єднує в собі більше 20 платіжних методів. Найпопулярніші з них: Visa / MC, Privat24, Webmoney, Y.Money, Qiwi, PerfectMoney, Advcash, WEX, SWIFT, Payeer, EXMO, SMS-billing, Epese, Cash-Invoicing (термінали самообслуговування України і Грузії) і навіть Bitcoin . Вмикання / вимикання будь-якого з них займає зовсім небагато часу.
Підключити прийом платежів через Interkassa можуть підприємці з більш ніж 50 країн (СНД і ЕС).
Основні переваги Interkassa:
  • Проста реєстрація: для початку роботи досить вказати тільки email.
  • Мультивалютність: прийом платежів і виплати в 6 валютах: UAH, RUB, USD, EUR, GEL, Bitcoin.
  • Міжнародні платежі: Interkassa дає можливість приймати оплату від покупців, які перебувають за межами України.
Індивідуальні тарифи, які залежать від сфери діяльності продавця, обсягу бізнесу, регіону роботи.
  • Техпідтримка в режимі 24/7 буде доступна вже найближчим часом.
  • Особистий кабінет, який об’єднує в собі всі платіжні методи з можливістю простої конфігурації, детальну аналітику платежів, звіти для бізнесу та бухгалтерії.
  • Єдина каса – Interkassa дозволяє агрегувати кошти, отримані за допомогою різних платіжних методів і виплачувати їх за регламентом на один рахунок у валюті, що обрав продавець.
  • 17 готових інтеграцій з найпопулярнішими CMS-модулями (повний список можна переглянути за посиланням) значно полегшує технічну сторону підключення прийому платежів на сайт. Включити метод Interkassa в адмін-панелі CMS можна одним натисканням.
Для фінансової платформи завжди гостро стоїть питання безпеки. Безпека грошей продавця і покупців в Interkassa забезпечується сертифікатом PCI DSS Level 1 (яким володіє технічний партнер Interkassa – Tranzzo), Comodo SSL сертифікат (передача даних виконується по захищеному протоколу TLS), власна Anti-fraud – система (сервіс, призначений для оцінки всіх платежів на предмет підозрілості з точки зору шахрайства, пропонує рекомендації по їх подальшій обробці).
Крім того, в 2017 році Interkassa запустила власну bug bounty програму. Основний краш-тест фінансової платформи проводили хакери з СНД і Європи. Мета програми – відстежувати найменші технічні помилки на стороні сервісу та оперативно їх виправляти.
Підводячи підсумок, можна сказати, платіжний агрегатор – відмінне рішення для тих, хто хоче з мінімальним витратами протестувати десяток платіжних методів, перевірити їх ефективність і налаштувати прийом платежів для свого магазину так, щоб отримати максимальну конверсію.
Платіжний агрегатор Interkassa підійде підприємцям-початківцям – допоможе легко організувати прийом платежів на сайті з максимальною кількістю платіжних методів. Середньому бізнесу допоможе оптимізувати канали продажів і збільшити конверсію онлайн-оплат. Великим компанiям надасть можливiсть використовувати десятки платiжних iнструментiв на рiзних ринках мультивалютно.
За допомогою Interkassa можна розширити аудиторію платників – неважливо де фізично знаходяться покупці – в Україні, Казахстані, Бразилії чи Китаї – вони без проблем оплатять і куплять товар або послугу на сайті. При цьому, онлайн-магазину не доведеться розширювати штат, щоб зводити бухгалтерію в один формат – Interkassa об’єднує все в єдиний, зручний звіт.
Interkassa – універсальна платформа прийому платежів як для власників інтернет-магазинів з України та СНД, так і для європейських підприємців, яка отримала бездоганні відгуки від корситувачів.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас