Німці розповіли, що буде з дизелями BMW в разі заборони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німці розповіли, що буде з дизелями BMW в разі заборони

Фондовий ринок
5580
Компанія BMW оголосила, що будь-який німець, який орендує у неї автомобіль з дизельним двигуном, може повернути його без всяких компенсацій. Правда, це стосується лише тих власників дизельних автомобілів BMW, які живуть у межах 100 км від міст, в яких введено або буде введено заборону на машини з дизелями.
Торік у Німеччині кілька міст ввели заборону на автомобілі з дизельними двигунами. Однак, через апеляцію автовиробників це рішення було призупинено.
Нещодавно Федеральний адміністративний суд Німеччини відхилив апеляцію. Тепер в деяких німецьких містах буде заборонено використання автомобілів з дизельними двигунами стандартів Євро-4 і Євро-5. Сучасні дизельні двигуни поки не «забанять».
Зрозуміло, що німці, які володіють автомобілями з дизельними двигунами, тепер дуже хвилюються і не знають, що їм робити. Компанія BMW пішла назустріч клієнтам, які орендують у неї нові автомобілі з дизелями. Кожен з них може повернути машину без всяких компенсацій.
«У наших автомобілів з дизельними двигунами є майбутнє. Сучасний дизельний двигун не тільки ефективний, а й екологічний, завдяки сучасним технологіям», – сказав один з топ-менеджерів BMW. Загалом, ця компанія в найближчі роки від дизельних двигунів не відмовиться.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас