НБУ зареєстрував статутний капітал банку «Аваль» у розмірі 800 млн. грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ зареєстрував статутний капітал банку «Аваль» у розмірі 800 млн. грн.

Валюта
114
Національний банк України зареєстрував статутний капітал банку «Аваль» у розмірі 800 млн. грн. станом на 19 листопада п.р. Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на першого заступника голови правління АППБ «Аваль» Івана ВОЛОШКО.
За його словами, статутний капітал банку «Аваль» збільшився з 500 млн. грн. до 800 млн. грн. у результаті підписки на акції банку 19-ї емісії.
Підсумки підписки на акції банку 19-ої емісії було затверджено загальними зборами акціонерів АППБ «Аваль», що відбулися 24 жовтня п.р. у м. Тернопіль. Раніше загальні збори акціонерів банку прийняли рішення наростити статутний капітал на 50 млн. грн., однак у ході підписки, як підкреслив І. ВОЛОШКО, загальна сума заявок акціонерів на придбання акцій досягла 300 млн. грн.
Збільшення статутного капіталу, за його словами, дасть можливість і надалі зміцнювати фінансову стабільність банку і забезпечувати його подальший розвиток. «Такий приріст статутного капіталу дозволить підвищити ліквідність банку і показник адекватності капіталу, а також значно збільшити обсяги кредитування економіки в цілому і розмір кредиту одному позичальнику», — відзначив І. ВОЛОШКО.
Рішення про збільшення статутного капіталу банку шляхом випуску акцій дев’ятнадцятої емісії було прийнято загальними зборами акціонерів банку 18 березня 2003 р. Термін підписки на акції вказаної емісії було встановлено з 15 квітня по 15 жовтня 2003 року.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас