"Кар’єра мрії", UKRSIBBANK розповість школярам про сучасні банківські професії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Кар’єра мрії", UKRSIBBANK розповість школярам про сучасні банківські професії

Рекламний ринок
112
UKRSIBBANK BNP Paribas Group підтримав освітній проект «Карта професій» Центру «Розвиток КСВ», що допомагає школярам розібратися у різноманітті спеціальностей та зробити свідомий вибір фаху у майбутньому.
UKRSIBBANK розповів скільки фахівців абсолютно різних напрямків працює у фінансовій сфері, які можливості для розвитку успішної кар’єри дає міжнародний банк та які навички, знання для цього потрібно розвивати. Ця інформація вже є у буклеті, який школярі 5-10 класів отримуватимуть на спеціальних заняттях, які передбачені у рамках проекту «Карта професій» та на сайті Career Hub. Наразі до проекту вже долучилися 100 шкіл з усіх куточків України.
«Банк можна порівняти з космічним кораблем, де працює багато різних експертів. При цьому усі вони однаково важливі. Наші співробітники — це головний актив банку, тому ми створюємо умови для кращої реалізації потенціалу кожного з них: це і комфортний робочий простір, і можливість кар’єрного розвитку, в тому числі й мобільності всередині компанії, — розповіла начальник департаменту менеджменту персоналу UKRSIBBANK BNP Paribas Group Наталя Галунко.Утім, ми запрошуємо на роботу не лише експертів, а й вчорашніх випускників ВНЗ. Більше того, ми дивимося у майбутнє і вже сьогодні заохочуємо школярів — покоління, яке понад усе цінує технології, мобільність та постійний розвиток, обрати кар’єру у світі фінансів».
Вже майже 10 років у банку діє програма «Зірки на старті», за якою найталановитіші випускники ВНЗ різних спеціальностей як точні науки, так і гуманітарії, можуть пройти оплачуване стажування у міжнародній компанії, а у подальшому отримати першу постійну роботу.
«На усіх етапах роботи банку потрібні різні фахівці: це не лише фінансисти та економісти, а й юристи, ІТ-спеціалісти, маркетологи, дизайнери, HR, навіть event-менеджери. Цей перелік можна довго продовжувати, — підкреслив заступник голови правління, Директор з питань споживчого кредитування UKRSIBBANK BNP Paribas Group Володимир Радін.При цьому UKRSIBBANK створює гарні умови для розвитку вже існуючих здібностей та хистів кожної особистості та сприяє розкриттю потенціалу і набуттю нових навичок».
Детальніше про проект «Карта професій» можна дізнатися на сайті CareerHub.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас