В Індії криптогаманці прив'яжуть до біометричної ідентифікації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Індії криптогаманці прив'яжуть до біометричної ідентифікації

Фінтех і Картки
253
За допомогою нової системи ідентифікації власників криптогаманців, яку буде контролювати Комітет з блокчейну і криптовалют Індії, можна буде легко відслідковувати всі операції з віртуальною валютою, пише Cryptona.
Після того, як індійський міністр фінансів оголосив криптовалюти поза законом, центри обміну криптовалют в Індії вирішили об’єднатися і створити централізовану базу даних користувачів, яка допоможе вести записи всіх транзакцій.
База даних буде містити відомості про загальний обсяг криптовалют, що належать кожному користувачеві, їх вартість, а також інформацію про всі угоди купівлі-продажу віртуальних валют. Кожен криптогаманець буде прив’язаний до системи біометричної ідентифікації (Aadhaar ID або PAN — постійний номер облікового запису користувача). Через таку базу можна легко відстежити всі дані, що деталізують транзакції з купівлі та продажу криптовалют.
Голова Комітету з блокчейну і криптовалют Аджиїт Кхурана заявив: «Ми плануємо представити пропозицію уряду протягом тижня». Органи влади, в свою чергу, обіцяють розглянути його до початку березня. Також очікується, що уряд створить регулюючий орган з контролю за криптовалютними операціями.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас