Київ почистять від зайвої реклами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ почистять від зайвої реклами

Рекламний ринок
530
Влада продовжує боротися з незаконною рекламою, яка заполонила Київ.
За даними КМДА, тільки за минулий рік прибрали 8604 одиниці конструкцій. Всього ж в місті їх налічується 40 тисяч, пише “Сегодня”.
В кінці минулого року з фасаду будівлі по вул. Мішуги, 3-а, працівники КП “Київреклама” прибрали 105 (!) незаконних вивісок. Багато городян до демонтажу поставилися прохолодно. “Другий раз вже прибирають. Через півроку знову обросте”, – написав киянин Олександр Чуперка.
За словами начальника управління з питань реклами КМДА Олександра Смирнова, у кожної будівлі є власник, який повинен стежити за фасадом і не допускати появи незаконної реклами.
Триває боротьба і з незграбними вивісками ресторанів, банків і магазинів, якими закриті більшість старовинних будівель в центрі Києва.
За його словами, деякі орендарі вже виконали вимоги і змінили вивіски на менш помітні. Перші приклади вже можна побачити на фасадах будинків по вул. Сагайдачного, 35 і 24. До речі, заміна вивіски в середньому коштує від 400 грн до 8 тис. грн за квадратний метр.
Обіцяють в мерії скоротити і кількість наземних рекламних конструкцій – з 6500 залишиться тільки 4400. Зникнуть щити з перехресть, транспортних розв’язок та зупинок.
“Рекламних конструкцій не буде в тих місцях, де вони небезпечні для людей”, – кажуть у КМДА.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас