ПУМБ став партнером освітньої програми KSE для студентів з регіонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ став партнером освітньої програми KSE для студентів з регіонів

Особисті фінанси
40
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) в рамках стратегічного партнерства з Київською Школою Економіки (KSE) розпочинає підтримку освітньої програми «Таланти з регіонів». Дана програма надає 20 стипендій для навчання на дворічній магістерській програмі з економічного аналізу у KSE для студентів з регіонів, а також покриває витрати на їх проживання в Києві. Щомісячна сума стипендії складає 1500 грн.
«Ми віримо, що освіта – одна з основних цінностей сучасного світу. Наша ціль – надати можливість студентам регіональних українських ВИШів отримати освіту міжнародного рівня в одній з найкращих шкіл Центральної та Східної Європи. Підтримка програми «Таланти з регіонів» – наш внесок в розвиток молодого покоління українців, за якими майбутнє нашої країни», – зазначив Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.
Як стати студентом:
- мати диплом бакалавра будь-якої спеціальності (спеціалізація з економіки не вимагається) вищого навчального закладу, розташованого не в Києві (якщо ви закінчуєте бакалаврат цього року, достатньо подати виписку оцінок, диплом можна надати у липні)
- мати прописку не в місті Києві
- подати документи до 14 березня особисто до Київської школи економіки або на сайті apply.kse.org.ua (перелік необхідних документів)
- 17 березня добре скласти вступний іспит з економіки, математики та англійської мови і пройти інтерв’ю (зразки вступних іспитів).
Основне про програму:
Мова навчання: англійська
Викладачі: отримали ступінь PhD в західних університетах
Початок навчання: 1 вересня 2018 року
Термін навчання: 2 роки
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас