Apple не має наміру робити великі оновлення для iOS в 2018 році - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple не має наміру робити великі оновлення для iOS в 2018 році - ЗМІ

Фондовий ринок
361
Компанія Apple переглянула свої плани щодо мобільної платформи iOS на 2018 рік. Вона вирішила відкласти великі зміни, зосередившись в iOS 12 на виправленні проблем з продуктивністю і якістю
Про це повідомив ресурс Axios.
За даними джерела, Apple останнім часом піддавалася критиці як через проблеми з безпекою, так і просто за неякісне ПЗ. Плюс до цього розгорівся скандал навколо суперечливого рішення Apple про уповільнення iPhone з батареями, що “видихнулися”. Крейг Федерігі, старший віце-президент з розробки програмного забезпечення компанії Apple, оголосив на зборах персоналу про переглянуті плани.
Відзначається, що велику кількість функціональних змін було відкладено до 2019 року, включаючи оновлення домашнього екрану iPhone, інтерфейсу CarPlay, а також поліпшення для таких ключових додатків, як Пошта, можливостей зйомки, редагування і передачі фотографій. Такий запас часу дозволить Apple добре попрацювати над стабільністю і недоліками при підготовці до релізу iOS 12. Втім, деякі помітні поліпшення все ж заплановані для додатку Здоров’я (Health), доповненої реальності ARKit і батьківського контролю.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас