Facebook заборонив рекламу криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook заборонив рекламу криптовалют

Рекламний ринок
711
Найбільша соціальна мережа світу Facebook заборонила всю рекламу криптовалют, первинних розміщень токенів (ICO) або бінарних опціонів.
Як йдеться в повідомленні в офіційному блозі Facebook, компанія не допустить публікації реклами “фінансових продуктів і послуг, які часто пов’язують з методами просування, що вводять в оману або ошукують”.
Оголошення, що порушують нові правила Facebook, будуть видалятися не тільки з основного додатка, але і всюди, де Facebook продає рекламні можливості, в тому числі в Instagram і мережі Audience Network, що розміщує рекламу в сторонніх додатках.
Як розповіли представники компанії, під заборону підпадає вся реклама, пов’язана з криптовалютами. Це означає, що соцмережа заборонить не тільки оголошення з рекламою криптовалют і токенів, але і криптогаманців і майнінгового обладнання.
Як повідомив один з техдиректорів Facebook з реклами, в майбутньому соцмережа може переглянути правила і дозволити розміщувати рекламу перевіреним компаніям, пов’язаним з криптовалютами.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас