Лоукостер Ryanair може почати літати з Харкова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лоукостер Ryanair може почати літати з Харкова

Фондовий ринок
1379
Аеропорт “Харків” веде переговори з лоукост-авіакомпанією Ryanair. Про це розповів комерційний директор аеропорту Владислав Ільїн.
За словами Ільїна, є ймовірність, що рейси ірландського лоукостера можуть почати виконуватися в найближчі рік-два.
“Ми … спілкуємося, наприклад, з тими ж Ryanair. У них, як і інших бюджетних авіаперевізників, однією з основних вимог є виконання якомога більшої кількості коротких рейсів протягом доби. На жаль, Харків програє через своє географічне положення. Наприклад, якщо з Катовіце до Львова летіти приблизно годину, то до Харкова на годину довше. Аналогічно і за іншими напрямками в Європу”, – зазначив Ільїн.
Однак, за його словами, повернення Wizz Air в Харків є позитивним сигналом для Ryanair і для інших авіакомпаній.
“Думаю, якщо не цього, то наступного року є дуже хороші шанси того, що Ryanair може полетіти до Харкова”, – сказав Ільїн.

Довідка Finance.ua

  • 15 березня 2017 року найбільший лоукостер Європи – авіакомпанія Ryanair заявила про відкриття з 30 жовтня 2017 року 11 рейсів з Києва та Львова. 10 липня гендиректор аеропорту “Бориспіль” Павло Рябікін заявив, що в разі підписання контракту з лоукост-авіакомпанією Ryanair аеропорт щорічно буде недоотримувати 2 млрд грн.
  • 10 липня ірландська авіакомпанія Ryanair заявила про залишення України через недотримання посадовими особами аеропорту “Бориспіль” раніше досягнутої угоди з Міністерством інфраструктури України.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас