Друга за величиною криптовалюта Ethereum наближається до історичного рекорду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Друга за величиною криптовалюта Ethereum наближається до історичного рекорду

Фінтех і Картки
1477
Друга за величиною криптовалюта Ethereum наближається до історичного рекорду після того, як рейтингове агентство Weiss присвоїло цій валюті рейтинг вищий, ніж у біткоіна.
За даними порталу CoinMarketCap, сьогодні вранці Ethereum дорожчає на 6,2%, до 1,22 тисячі доларів (історичний рекорд становить близько 1,42 тисячі доларів), біткойна дешевшав на 1,8%, до 11,57 тисячі доларів.
На біржі Bitfinex криптовалюта опускалася в ціні на 2,6%, до 11,6 тисячі доларів.
На біржі OKEx валюта дешевшала на 1,6%, до 11,62 тисячі. А за даними порталу Coindesk, біткойн знижувався в ціні на 2,3%, до 11,42 тисячі доларів.
Нагадаємо, американське рейтингове агентство Weiss Ratings присвоїло Ethereum рейтинг “B”, тоді як біткойн отримав рейтинг нижче – “C+”.
Нижчу оцінку біткойну агентство пояснило тим, що найбільша криптовалюта стикається з труднощами мережі, що призводить до затримок і високої вартості транзакцій. Біткойн, передає телеканал коментар агентства, не має прямого механізму для термінової модернізації свого програмного коду.
Жодна з 74 криптовалют, за версією агентства, не отримала найвищу оцінку “A”. Вищий із присвоєних рейтингів (“B”), крім Ethereum, отримала криптовалюта EOS, 9-а по величині на криптовалютному ринку, передає телеканал.

Довідка Finance.ua:

  • Згідно з даними CoinMarketCap, криптовалюта Ripple дорожчає на 6,8%, до 1,38 долара, Bitcoin Cash – на 1,6%, до 1,7 тисячі доларів.
  • Капіталізація ринку криптовалют становить на даний момент 584,71 мільярда доларів.
  • Частка біткойна – приблизно 33% всього ринку криптовалют, Ethereum – 20%, Ripple – 9%.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас