Криптобіржі зупинили реєстрацію через наплив користувачів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Криптобіржі зупинили реєстрацію через наплив користувачів

Фінтех і Картки
2048
Деякі великі криптобіржі закрили реєстрацію через наплив нових користувачів, пише Business Insider. Майданчики просто не витримали вал запитів на угоди з криптовалютами і вирішили тимчасово припинити приймати нових клієнтів.
Весь рік кількість користувачів криптобірж зростала слідом за зростанням курсу біткойна і інших криптовалют. Біржі з гордістю звітували про дедалі більшу аудиторію, зростання числа транзакцій, поки потік бажаючих заробити на бумі криптовалют не зріс до такого ступеня, що мало не затопив біржі. До кінця року було вже складно знайти біржу, яка працювала б без збоїв. Популярність криптовалют набрала таких обертів, що біржі просто не справлялися з потоком користувальницьких транзакцій. Засновані на блокчейні торгові системи «гальмували», переставали торгувати певною криптовалютою і явно не справлялися. Так, Coinbase через зростаючу криптоманію повністю переставала торгувати ефіром і лайткойнами.
Зараз принаймні три великі біржі тимчасово зупинили реєстрацію – Bittrex, Bitfinex, і CEX.io. У всіх ідентичні проблеми: спочатку потужності не були розраховані на таку кількість людей і на таке навантаження. Доходило до того, що в моменти пікової популярності біткойна робота зупинялася повністю. Всі три біржі випустили схожі заяви про те, що через надзвичайний попит вони змушені закрити реєстрацію. «За останні кілька тижнів ми отримали величезну кількість нових облікових записів, – йдеться в повідомленні на біржі Bittrex. – На жаль, ми повинні провести кілька оновлень наших систем підтримки і бекенду для обробки збільшеного трафіку і навантаження».
Bitfinex заявила, що поверне реєстрацію до 15 січня. У CEX.io сказали, що «величезна кількість нових користувачів, які відкривають рахунки на біржі, заважають компанії нормально вести основну діяльність, обробляти запити вже існуючих клієнтів». На американській біржі Kraken реєстрація поки відкрита, але нові користувачі не можуть верифікувати свої акаунти. Через відсутність верифікації вони не можуть купувати і продавати криптовалюту.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас