Кличко прокоментував будівництво флагштока за 50 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко прокоментував будівництво флагштока за 50 млн гривень

Казна та Політика
1491
У Київській міськдержадміністрації нададуть всі розрахунки після встановлення флагштока для державного прапора вартістю понад 47 млн грн. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, передає прес-служба КМДА.
За словами мера, кошти, які будуть виділені на встановлення, повністю виправдані.
“Щоб встановити металеву конструкцію заввишки 75 метрів і вагою 85 тонн — це і інженерно-технічні роботи, і облаштування прилеглої території, і інші роботи. Фахівці від КМДА, які над цим працюють, нададуть всі розрахунки і технічне обгрунтування”, — сказав він.
Крім цього, Кличко закликав усі фракції швидше “сформувати свою позицію щодо встановлення найбільшого символу нашої держави”, щоб не зупиняти роботи.
Зазначимо, що флагшток планується встановити на території Меморіального комплексу “Національний музей історії України в Другій світовій війні” в Печерському районі до Дня Прапора 23 серпня 2018 року. Площа споруди — 155 кв. м, висота — 75 м. Також передбачається освітлення. Його мають намір встановити у День прапора 23 серпня 2018 року, висота прапора складе 75 м. Для порівняння: на допомогу людям з інвалідністю міська влада має намір витратити 56 млн грн.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас