Суд відмовився штрафувати Тимошенко у справі перетину кордону з Саакашвілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд відмовився штрафувати Тимошенко у справі перетину кордону з Саакашвілі

Казна та Політика
433
Мостиський райсуд Львівської області в середу закрив справу проти лідера “Батьківщини” Юлії Тимошенко щодо перетину кордону. Про це повідомляє “Українська правда” з посиланням на адвоката Миколу Титаренка.
“Суд на своєму засіданні прийняв рішення про закриття справи на підставі статті 247 Кодексу про адміністративні порушення. Справа була закрита через відсутність правопорушення”, – повідомив адвокат Тимошенко.
Захист спирався на п. 4 ст. 247, а саме “вчинення дії особою в стані крайньої необхідності або необхідної оборони”. Він нагадав, що саме в той момент було повідомлення про мінування пункту пропуску.
Крім того, за словами адвоката, на момент розгляду справи закінчилися терміни.
Титаренко уточнив, що в суді було оголошено резолютивну частину, а мотивувальна частина буде оголошена протягом п’яти днів.
Адвокат також зазначив, що таке ж рішення суд прийняв і стосовно депутата від “Батьківщини” Сергія Власенка.

Довідка Finance.ua:

  • 8 грудня цей же суд оштрафував Валентина Наливайченка на 3,4 тис. гривень за незаконний перетин державного кордону в пункті пропуску “Шегині” 10 вересня.
  • 10 вересня 2017 лідер партії “Рух нових сил” Міхеїл Саакашвілі в “Шегинях” Львівської області перетнув державний кордон, не пройшовши митний контроль.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас