Bank of America запатентував систему автоматичного обміну криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bank of America запатентував систему автоматичного обміну криптовалют

Фінтех і Картки
835
Фінансовий конгломерат Bank of America отримав патент на систему автоматичного обміну цифрових валют, повідомляється на сайті USPTO.
У документі описується механізм обміну однієї кріптовалюти на іншу, при цьому всі необхідні дані про курси будуть завантажуватися із зовнішніх джерел. Система складається з трьох частин: аккаунт користувача, на якому зберігаються його цифрові активи, і два інкасо-рахунки для здійснення обміну, що належать оператору.
«Щодня організації можуть обробляти велику кількість фінансових транзакцій. У міру розвитку технологій операції з використанням криптовалюти здобувають все більше поширення, внаслідок чого система обміну валют і криптовалют може бути затребувана низкою компаній», — йдеться в документі.
Також в патенті описується механізм відстеження потенційно незаконних угод. Зокрема, кожній транзакції система буде присвоювати індекс ризику, який складається на основі розміру переказу і будь-якої іншої доступної інформації. Транзакції, визнані нелегальними, будуть автоматично відхилятися.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас