Зламали черговий криптовалютний проект: викрали 62 мільйони доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зламали черговий криптовалютний проект: викрали 62 мільйони доларів

Фінтех і Картки
3600
В офіційному профілі в соціальних мережах представники NiceHash заявили, що була виявлена уразливість в системі безпеки, що призвело до втрати коштів. NiceHash був створений в 2014 році і працює як маркет-майданчик для торгівлі хешрейтом.
Оголошення з’явилося після годинної перерви в роботі маркету і безлічі повідомлень від користувачів про те, що їхні гаманці, пов’язані з NiceHash, спорожніли. Раніше NiceHash заявила, що сайт тимчасово недоступний через технічні роботи.
Компанія заявила: “Наша платіжна система була зламана, а вміст гаманця біткойн NiceHash було викрадено. Ми працюємо над тим, щоб встановити точну кількість викрадених біткойнів. Очевидно, що це викликає глибоку стурбованість, і ми докладаємо всіх зусиль, щоб вирішити це питання у найближчі дні. Крім проведення власного розслідування, інформація про інцидент була доведена до відома відповідних органів, і ми перебуваємо з ними в чесній співпраці”.
Хоча команда проекту не розкриває точну суму, аналіз адреси гаманця, яка сплила завдяки користувачами NiceHash, говорить про те, що було вкрадено цілих 4 736,42 BTC – сума, вартість якої перевищує 62 мільйони доларів США за поточними цінами.
Команда NiceHash закликала користувачів терміново змінити свої паролі в системі.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас