Ціни на нафту зростають на очікуваннях продовження угоди ОПЕК+ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на нафту зростають на очікуваннях продовження угоди ОПЕК+

Енергетика
316
Світові ціни на нафту зростають у четвер напередодні зустрічі міністрів нафти і енергетики всіх 24 держав угоди про скорочення видобутку нафти, що входять і не входять в ОПЕК (ОПЕК+), за підсумками якої, як очікується, буде прийнято рішення про продовження угоди, свідчать дані торгів.
Станом на 07.37 за Києвом вартість лютневих ф’ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent зросла на 0,45%, до 62,81 долара за барель, ціна січневих ф’ючерсів на нафту марки WTI – на 0,31%, до 57,48 долара за барель.
Трейдери уважно стежать за новинами з Відня, де в четвер відбудеться зустріч ОПЕК+. У середу пройшло засідання міністерського комітету з моніторингу виконання угоди ОПЕК+ (Joint OPEC-Non-OPEC Ministerial Monitoring Committee, JMMC), до якого входять тільки представники шести країн угоди: Саудівської Аравії, Венесуели, Кувейту, Алжиру, Оману і Росії. JMMC рекомендував продовжити угоду на період після першого кварталу 2018 року, однак не визначився зі строком такого продовження, повідомляв міністр нафти, електроенергетики і водних ресурсів Кувейту Ессам аль-Марзук.
За матеріалами:
Прайм
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас