У Британії випустять криптовалюту для винагороди волонтерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Британії випустять криптовалюту для винагороди волонтерів

Фінтех і Картки
142
У британському портовому місті Кінгстон-апон-Халл буде створена криптовалюта для винагород волонтерів та активних членів суспільства. Керівництво муніципалітету вже підтримало ініціативу, а уряд і меценати виділили на проект HullCoin близько £240 тисяч, пише Financial Times.
Монета HullCoin буде випущена на блокчейні, і городяни зможуть заробити її, займаючись суспільно-корисною працею, наприклад, допомагаючи пенсіонерам, забезпечуючи дозвілля для дітей або просто кинувши палити. Розподілом коїнів займуться місцева влада, школи, благодійні організації, в’язниці та інші об’єкти інфраструктури.
Ідея проекту належить некомерційній організації Kaini Industries. Її CEO Девід Шефердсон повідомив, що токени HullCoin жителі міста зможуть обміняти на знижки до 50% в місцевих магазинах.
«Це дозволить не лише підвищити відвідуваність торгових точок, але і їх власний рівень соціальної відповідальності», — вважає Шефердсон.
Запуск HullCoin очікується в січні наступного року. Якщо проект виявиться успішним, ідея може бути підтримана і на національному рівні.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас