Розраховуйтеся карткою Visa від Піреус Банку та вигравайте поїздку на Зимові Олімпійські ігри — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розраховуйтеся карткою Visa від Піреус Банку та вигравайте поїздку на Зимові Олімпійські ігри

Фінтех і Картки
50
Акція діє з 15 листопада 2017 по 15 січня 2018.
Власники карток Visa Піреус Банку отримали можливість виграти одну із трьох поїздок на двох на Зимові Олімпійські ігри-2018 у Пхенчхан (Південна Корея) від Visa Int., розраховуючись за допомогою карток за товари та послуги.
Згідно з умовами акції, кожна поїздка включає у себе – два перельоти Київ-Сеул-Київ, проживання 5 дн.(4 н.) у готелі категорії Delux на двох на базі сніданків, 2 квитки на заходи Олімпійських ігор, трансфери, підтримку та ін.
Також держателі карток Visa Піреус Банку мають можливість виграти один із 150 сертифікатів на 2000 грн. кожний на спортивні товари у мережі магазинів Megastore (megastore.ua).
Для того, щоб взяти участь у розіграшах, держателі карток Visa Піреус Банку повинні у період дії акції розрахуватися карткою, зберегти чек та зареєструвати його на реєстраційній сторінці сайту visa.com.ua. У розіграші поїздок на Олімпійські ігри візьмуть участь усі оплати, зареєстровані до 20.12.17 р., у розіграші сертифікатів – до 15.01.18 р. Розіграші відбудуться 22.12.17 р. та 22.01.18 р. відповідно.
“Піреус Банк – постійний партнер Visa і підтримує всі акції компанії, а наші клієнти мають змогу виграти чудові призи. Так, нещодавно наш клієнт виграв автомобіль. Тож, бажаємо удачі всім нашим клієнтам у виграші поїздки на Зимові Олімпійські ігри”, – прокоментувала керівник карткового бізнесу Піреус Банку Олена Горлушко.
За матеріалами:
Піреус Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас