Кіберполіція заблокувала роботу онлайн-кінотеатру "QFILM.TV" через підозри в піратстві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кіберполіція заблокувала роботу онлайн-кінотеатру "QFILM.TV" через підозри в піратстві

Фінтех і Картки
410
Співробітники кіберполіції України в Київській області заблокували роботу створеного жителем Вінницької області заради особистого збагачення онлайн-кінотеатру QFILM.TV в зв’язку з підозрою в поширенні піратського контенту.
Як повідомляє на сторінці в соцмережі Фейсбук в середу департамент кіберполіції Нацполіції України, правоохоронці “в ході розслідування кримінального провадження за фактом порушення авторських прав, заблокували роботу даного Інтернет-ресурсу і задокументували протиправну діяльність його власника”.
У поліції зазначили, що 34-річний чоловік, володіючи методами конспірації, через власний комп’ютер здійснював трансляцію і ретрансляцію аудіо та відео творів без відповідних документів і дозволів правовласників – відомих міжнародних компаній. Під час санкціонованого обшуку за місцем його проживання поліцейські вилучили речові докази – комп’ютер і інші носії інформації, а також банківські картки і SIM-картки.
В даний час вилучену техніку направили на відповідні експертизи. Триває комплекс слідчих дій. Вирішується питання про оголошення зловмисникові підозри.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас