Деякі власники iPhone X повертають їх в магазини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Деякі власники iPhone X повертають їх в магазини

Фондовий ринок
3195
Частина користувачів, які виявилися незадоволені iPhone X, почали повертати новий смартфон від Apple.
Один з покупців, який вирішив відмовитися від iPhone X після пари днів використання, написав, що в магазині був другим в черзі на повернення, пише Phone Arena.
“Я великий шанувальник Apple, але навіть я розчарований. Мабуть, єдина цікава фішка iPhone X – Animoji. Я повернув iPhone X в магазин. До речі, я був другою людиною, який повернув iPhone X в цей же магазин”, – зазначив чоловік. Його дратували відсутність в комплекті швидкої зарядки і виїмка у верхній частині екрану.
Ще однією людиною, який відмовилася від новинки, став житель Південної Флориди, який купив гаджет 3 листопада. Через кілька днів чоловік повернув смартфон в магазин, зазначивши, що він є менш корисним для його роботи, ніж Samsung Galaxy Note8.
Однією з причин відмов від новинки могло стати те, що, на відміну від попередніх моделей iPhone, управління iPhone X не так інтуїтивно і вимагає, щоб користувач вивчив деякі основні жести.
“Ми впевнені, що кількість повернень дуже мала, якщо рахувати в процентах. Ми також впевнені, що багато хто з тих, хто купує iPhone X, дуже задоволені. Але не всі можуть впоратися зі змінами”, – підкреслюють журналісти The Verge.
Раніше повідомлялось, що компанія Apple попередила про проблеми з екраном iPhone X. Представники Apple пояснили, що “невеликі зміни кольору і відтінку”, дивлячись на екран під гострими кутами, абсолютно нормальні. Також в компанії відзначили, що дисплей iPhone X схильний до проблеми вигорання пікселів.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас