Учасник FinTech Ukraine 2017 пропонує більш ефективно здійснювати бізнес-планування та планувати грошові потоки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Учасник FinTech Ukraine 2017 пропонує більш ефективно здійснювати бізнес-планування та планувати грошові потоки

Фінтех і Картки
185
1 листопада в Києві відбулася конференції FinTech Ukraine 2017, яка зібрала під одним дахом багато стартапів, що вже пропонують Україні та світу корисні технологічні рішення у фінансовому секторі.
Сьогодні ми хочемо розповісти ще про одного її учасника, який полегшує бізнес-процеси підприємства за рахунок впровадження електронного документообігу. Назва проекту - Trade Bot.
Учасник FinTech Ukraine 2017 пропонує більш ефективно здійснювати бізнес-планування та планувати грошові потоки
Завдання, які вирішує проект:
Trade Bot – це зручний механізм закупівель в Telegram, який дозволяє швидко оформити і профінансувати закупівлі.
Особливість проекту:
Trade Bot полегшує бізнес-процеси підприємства за рахунок впровадження електронного документообігу на підприємстві замість паперового документообігу. За допомогою Trade Bot можна скласти електронну заявку на постачання продукції, підписати електронну заявку прямо в Trade Bot, отримати юридично значущий електронний документ на e-mail і отримати документ в захищеному форматі pdf. Це дозволить здійснити економію коштів і часу завдяки переведенню закупівель в е-формат.
Trade Bot може запропонувати як постачальнику, так і покупцю унікальну послугу – мобільне фінансування. За допомогою Trade Bot закупник може отримати безпроцентну позику для того, щоб профінансувати угоду з постачальником. А постачальник може отримати оплату за товар у будь-які зручні для нього терміни.
Це дозволяє підприємствам більш ефективно здійснювати бізнес-планування та більш гнучко планувати грошові потоки.
Trade Bot може бути незамінним аналітиком і збирати повну інформацію за всіма операціями і угодами, які здійснюють менеджери-закупівельники на підприємстві, в автоматичному режимі і формувати зручні аналітичні графіки.
Кілька слів про проект:
Спілкуючись з постачальниками товару, творці проекту Trade Bot виявили, що більшість домовленостей з приводу контрактів на постачання відбувається в месенджерах, і подумали, що було б чудово розробити робота, якому достатньо, клікаючи кілька кнопок «так-ні» і вводячи цифри, пов’язані з предметом поставки, сформувати та надати сторонам юридично значущий документ на постачання товару.
Проект покликаний оптимізувати бізнес-процеси компаній за рахунок електронного документообігу, мобільного фінансування і системи аналітики.
Люди:
Наталія Радченко. Партнер Практики податкового права Juscutum, Керівник проекту Trade Bot. Нестор Дубневич. Партнер lexnet.io, технічний супровід проекту Trade Bot.
Сайт:
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас