Lufthansa збільшить кількість рейсів до Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lufthansa збільшить кількість рейсів до Києва

Фондовий ринок
375
Авіакомпанії, що входять в Lufthansa Group, мають намір у літній навігації 2018 збільшити кількість рейсів до Києва. Згідно з прес-релізом групи, Lufthansa запропонує шість додаткових рейсів на тиждень з Франкфурта в Київ з 25 березня 2018 року.
“Завдяки збільшенню частоти перевезень, пасажири Lufthansa Group отримають більше можливостей для комбінацій перельотів через Франкфурт, Мюнхен, Відень або Цюрих”, – наголошується в повідомленні.
За словами гендиректора Lufthansa Group в Україні та деяких країнах СНД Рене Койнзака, збільшення частоти польотів з Києва на 25% дасть українцям більше варіантів для планування як відпусток, так і ділових поїздок. Також додаткові рейси допоможуть іноземним гостям простіше добиратися до столиці України.
Збільшуючи кількість рейсів з Франкфурта з 14 до 20 на тиждень, Lufthansa буде додатково надавати шість тижневих рейсів щодня, крім суботи, літаками серії Airbus-320.
Як повідомлялося, швейцарська авіакомпанія Swiss, що входить до складу Lufthansa, оголосила про відновлення польотів в Україну з 26 березня 2018 року. Вона буде виконувати рейси за маршрутом Цюрих-Київ чотири рази на тиждень. Продаж квитків вже розпочався.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас