FinTech Ukraine 2017: вирішуємо проблему маршрутизації платежів з дебетових і кредитних карток до платіжного провайдера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

FinTech Ukraine 2017: вирішуємо проблему маршрутизації платежів з дебетових і кредитних карток до платіжного провайдера

Фінтех і Картки
331
Компанія BankOnline за підтримки медіа-партнерів Finance.ua та “Мінфін” оголошує місяць FinTech Ukraine.
Протягом місяця ми знайомитимемо вас з новими проектами в галузі фінансових технологій, які нещодавно заявили про себе і зараз завойовують своє місце на ринку України і не тільки. Хто вони, які рішення пропонують, в чому їх унікальність?
Про це ми розповімо в рубриці “Учасники стартап сесії FinTech Ukraine 2017”. А познайомитися з ними особисто, дізнатися подробиці і віддати свій голос за найкращий, на вашу думку, проект можна 1 листопада на конференції FinTech Ukraine 2017. Сьогодні розповімо про AIRouting.
Завдання, які вирішує проект:
AIRouting покликаний вирішувати проблему маршрутизації платежів з дебетових і кредитних карток до платіжного провайдера. Це завдання актуальне для великих е-ком компаній, які підключають кілька провайдерів.
Рішення являтиме собою рекомендаційний веб-сервіс, який на підставі історичної інформації та ідентифікаційного номера банку (перші шість цифр на картці) радить найоптимальніший варіант з погляду очікуваної імовірності прийняття платежу.
Особливість проекту:
Великі платіжні провайдери, такі як Adyen, також пропонують рішення інтелектуальної маршрутизації. Для підвищення ймовірності прийому платежу вони використовують свою мережу банків. Проект пропонує використовувати мережу платіжних провайдерів, з якими компанії вже уклали контракт.
Інша альтернатива полягає в тому, щоб налаштувати маршрутизацію самостійно всередині компанії. Але для того щоб зробити це оптимально, компанія повинна регулярно аналізувати історію транзакції і вносити зміни в конфігурацію.
AIRouting пропонує, щоб цю аналітичну задачу вирішив штучний інтелект, звідси і назва продукту Artificial Intelligence Routing.
Кілька слів про проект:
Проект AIRouting ще зовсім молодий і перебуває в початковій стадії розробки. Але його команда - професіонали з великим досвідом в сфері ІТ – впевнена в безумовному успіху свого дітища.
Люди:
Команда складається з IT експертів з багаторічним досвідом в індустрії. Відповідальні за проект: CTO – Олександр Щетинін та СРО – Сергій Свириденко.
Дізнатися більше про проект AIRouting та інші технологічні рішення у фінансовому секторі, а також проголосувати за найкращий проект можна 1 листопада 2017 на конференції FinTech Ukraine 2017, організатором якої виступає компанія BankOnline.
Зареєструватися на конференцію FinTech Ukraine 2017 можна тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас