McLaren створює свій найекстремальніший дорожній автомобіль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

McLaren створює свій найекстремальніший дорожній автомобіль

Технології&Авто
431
McLaren офіційно оголосив, що в 2018 році він представить свій новий гіперкар, який стане членом його Ultimate Series. Прем’єра новинки відбудеться в березні наступного року під час Женевського автосалону.
Як буде називатися новий суперкар – поки не відомо. Англійці тільки розсекретили його кодову назву – «P15», тоді як офіційна назва стане відомою згодом.
McLaren P15 хоча і буде членом Ultimate Series, але він призначений, насамперед, для поїздок на дорогах загального користування. Це буде найекстремальніший дорожній автомобіль в лінійці McLaren. До речі, у McLaren існує три рівні моделей – Sports Series, Super Series, і Ultimate Series. Під Ultimate Series випускають найрозкішніші й найдорожчі гіперкари.
Який двигун буде під капотом цієї новинки – поки не відомо. Можливо, це буде 3,8 л бі-турбо двигун V8 потужністю майже 800 к.с. Природно, динамічні характеристики ще не відомі, але зрозуміло, що вони будуть дуже вражаючими.
Вага P15 становить менше 1 300 кг. Це приблизно на 250 кг легше, ніж вага моделі P1. Цього домоглися завдяки широкому використанню вуглецевого волокна.
Компанія McLaren зараз розробляє ще одну модель – тримісний «BP23», який стане свого роду наступником F1. Офіційна назва цієї новинки поки теж громадськості не повідомляється, але нам відомо, що її прем’єра відбудеться в 2018 році.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас