Lenovo випустив ретро-ноутбук — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lenovo випустив ретро-ноутбук

Технології&Авто
1107
Компанія Lenovo, до якої в 2005 році перейшли права на бізнес IBM з виробництва ноутбуків, представила ювілейну модель ThinkPad T470. Це данина поваги оригінальному ноутбуку IBM ThinkPad 700C, який був випущений в жовтні 1992 року.
Ноутбуки ThinkPad так давно на ринку, зуміли пережити багато чого й не раз ставали першими в чомусь: перший ноутбук в космосі, перший на базі серверного процесора і т. д. Навколо цієї лінійки склалася легендарна аура. Багато ретроелементів лінійки ThinkPad досі використовуються в сучасних ноутбуках Lenovo.
Дизайн оригінального ThinkPad був розроблений Річардом Саппером і спроектований в Японії. А тому зовні ноутбук нагадував японську коробку бенто. В ювілейному ноутбуці поєднали оригінальні мотиви і сучасну начинку. Прогумоване покриття, TrackPoint, клавіатура ThinkPad з блакитний кнопкою Enter, різнобарвне лого і кілька світлодіодів.
Усередині встановлений процесор Core i7, до 16 ГБ оперативної пам’яті і SSD на 512 ГБ, відеокарта GeForce 940MX. Роз’єми, звісно, сучасні: USB-C, три стандартні USB-порти, кард-рідер, HDMI-порт і роз’єм для Ethernet-підключення. Присутній сканер відбитків пальців.
За матеріалами:
24.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас