Учасники стартап сесії FinTech Ukraine 2017: Uplata — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Учасники стартап сесії FinTech Ukraine 2017: Uplata

Фінтех і Картки
1087
Компанія BankOnline за підтримки медіа-партнерів Finance.ua та “Мінфін” оголошує місяць FinTech Ukraine.
Протягом місяця ми знайомитимемо вас з новими проектами в галузі фінансових технологій, які нещодавно заявили про себе і зараз завойовують своє місце на ринку України і не тільки. Хто вони, які рішення пропонують, в чому їх унікальність?
Про це ми розповімо в рубриці “Учасники стартап сесії FinTech Ukraine 2017”. А познайомитися з ними особисто, дізнатися подробиці і віддати свій голос за найкращий, на вашу думку, проект можна 1 листопада на конференції FinTech Ukraine 2017. Сьогодні розповімо про Uplata:
Учасники стартап сесії FinTech Ukraine 2017: Uplata
Завдання, які вирішує проект:
Uplata робить складні банківські продукти простими, доступними і зрозумілими масовому споживачеві. Завдання проекту – створити по-справжньому не банківський сервіс, здатний повністю замінити банк у повсякденному житті громадян.
Особливість проекту:
Uplata дозволяє замовити банківську картку, не виходячи з дому і не комунікуючи з Банком. Досить пройти просту реєстрацію на сайті uplata.com.ua, придумати назву своій картці і відправити скан- або фотокопії свого паспорта та ІПН.
Для клієнтів, які через різні причини не готові надіслати скан-копії документів, передбачена можливість ввести дані самостійно. Картку клієнт зможе забрати в одному з представництв Uplata, або отримати у кур’єра.
Подальше використання картки також відбувається без банку. Управління карткою відбувається через особистий кабінет Uplata. Т. о. Uplata може повністю замінити банк для повсякденних потреб.
Кілька слів про проект:
Uplata сьогодні – це процесинг, платіжний сайт, мережа терміналів самообслуговування і власна команда розробників.
Проект розробляється відповідно до суворих вимог безпеки і відповідає стандарту PCI DSS, що підтверджено відповідним сертифікатом.
Крім того, власна фінансова компанія з Ліцензією НБУ на переказ грошей дозволяє надати клієнту максимально комфортні умови використання Сервісу.
Люди:
Команда проекту – це колектив однодумців та професіоналів з більш ніж 10-річним досвідом у банківській сфері, фінансах, IT і продажах. За плечима кожного – завершені проекти та високі досягнення в професійному плані.
Дізнатися більше про проект Uplata та інші технологічні рішення у фінансовому секторі, а також проголосувати за найкращий проект можна 1 листопада 2017 на конференції FinTech Ukraine 2017, організатором якої виступає компанія BankOnline.
Зареєструватися на конференцію FinTech Ukraine 2017 можна тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас