Криптовалюта впевнено рухається до рекордних позначок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Криптовалюта впевнено рухається до рекордних позначок

Фінтех і Картки
1580
Bitcoin продовжує відновлюватися після різкого падіння на початку вересня, незважаючи на надходження негативних новин і прогнозів. За даними Coindesk, за добу 27-28 вересня криптовалюта подолала позначку $4000 і на піку доходила до $4272. Зараз BTC торгується на рівні $4200.
Bitcoin не змогли злякати ані новини про повну заборону торгівлі криптовалютами в Китаї, ні реальна загроза чергового форку. В результаті якого може з’явиться ще один «клон» – Bitcoin Gold.
Схоже, інвестори не бачать загроз для BTC і в заявах керівника JPMorgan Chase, який наробив багато галасу, обізвавши Bitcoin шахрайством і пригрозивши своїм трейдерам звільненням навіть за гіпотетичні торги криптовалютою.
Навряд чи підтримку біткоїну могли надати слова генерального директора Morgan Stanley Джеймса Гормана. Який назвав ідею анонімної валюти такою, що «заслуговує на увагу». За його словами, біткоїн – це більше, ніж просто примха.
Швидше за все, потрясіння, що звалилися на Bitcoin за минулі два місяці, зробили криптовалюту тільки сильнішою. Численні прогнози про неминучий крах або серйозний обвал через поділ Bitcoinна дві гілки на початку серпня не здійснилися.
Біткоїн відреагував на поділ лише короткочасним зниженням котирувань на 6%. Але вже через тиждень коштував на $550 дорожче, ніж до форку. А на початку вересня встановив новий абсолютний рекорд вартості, подолавши позначку $5000.
Ймовірно тому нинішні новини про майбутній форк не викликають у інвесторів ніяких емоцій. На новинах про неминучий поділ за тиждень BTC додав $700.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас