«Київводоканал» запустив ботів в Telegram і Viber: їм можна висилати показання лічильників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Київводоканал» запустив ботів в Telegram і Viber: їм можна висилати показання лічильників

Особисті фінанси
2769
Комунальне підприємство «Київводоканал» запустило ботів в Viber і Telegram, за допомогою яких користувачі тепер зможуть подавати показання квартирних лічильників холодної і гарячої води. Ці цифри користувачі передають, щоб підприємство нараховувало плату за воду і друкувало квитанції.
В Viber бота можна знайти за посиланням натиснути «Чат» і написати «Добрий день», а далі діяти за інструкцією. Компанія зазначає, що показання, які подаються у Viber старим методом — у вигляді тексту на номер (044)-202-0202, з 26 вересня цього року не відображаються в системі. Стару систему «Київводоканал» запровадив у березні, щоб подавати по ній дані, потрібно було додати в контакти вищезазначений номер, а потім надіслати текстове повідомлення.
У Telegram потрібно приєднатися до бота підприємства за посиланням, натиснути Start, потім додати особовий рахунок, після чого подати дані.
Показання лічильників можна подавати до 10 числа і до кінця кожного місяця — крім Viber і Telegram, їх можна надавати через сайт підприємства, у вкладці «Лічильники».
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас