6,99 грн для будь-якої суми - в tachcard зафіксували комісію для Р2Р переказів зі смартфона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

6,99 грн для будь-якої суми - в tachcard зафіксували комісію для Р2Р переказів зі смартфона

Фінтех і Картки
1698
Провайдер мобільних платежів tachcard заявив оновлені тарифи для Р2Р переказів. Так, для власників Visa і MasterCard незалежно від суми переказу комісія за транзакцію в додатку буде фіксованою – 6,99 грн. Комісія за транзакцію на сайті залишається як і раніше – 0,3% + 3 грн. Такі зміни пов’язані з оптимізацією тарифної політики сервісу.
6,99 грн для будь-якої суми - в tachcard зафіксували комісію для Р2Р переказів зі смартфона
“На початку липня ми запропонували акційну комісію для P2P переказів 0,3% + 3 грн. Проаналізувавши всі транзакції наших користувачів за липень і серпень ми помітили, що середня сума переказу становить 1,5 тис. грн. Основна частина переказів проходила з сумою до однієї тисячі гривень. У той же час кількість транзакцій з сумою понад 2 тис. грн є досить значною. Ми порахували, що в разі великих переказів відсоток від суми транзакції призводить до значних додаткових витрат, навіть якщо він низький. І вирішили оптимізувати свою пропозицію. Нам вдалося і тепер ми пропонуємо користувачу вибір між низьким % і фіксом “, – говорить Олександр Шульга, директор tachcard.
Комісія в розмірі 6,99 грн за транзакцію буде діяти тільки для переказів у мобільному додатку tachcard. Тому великі перекази з картки на картку вигідно робити саме у ньому. Максимальна сума одного переказу у додатку – 5 000 грн. У tachcard вважають, що така комісія зацікавить представників малого та середнього бізнесу, які мають справу з оперативними переказами великих сум. Адже комісія однакова як для 1 000 грн, так і для 5 000 грн. Завжди 6,99 грн.
Для тих користувачів, які роблять переказ за допомогою сайту tachcard, до кінця вересня комісія залишиться незмінною – 0,3% + 3 грн за транзакцію. У загальному випадку інші сервіси Р2Р переказів в Україні пропонують комісію 0,5-1% + фікс. Для переказів невеликих сум така різниця в комісії відчутна. Максимальна сума одного переказу на сайті tachcard – 14 999 грн.
tachcard – це український fin-tech стартап, який розвиває мобільний додаток (Android, iOS) для б/г розрахунків зі смартфона. Проект також пропонує інноваційні інструменти для б/г прийому платежів там, де звичайні рішення не працюють. Для розрахунків необхідний тільки смартфон, а оптимальна комісія за транзакції робить пропозицію привабливою для всіх гравців ринку.
Більше інформації про tachcard на сайті.
Додаток tachcard для iOS і Android.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас