Курс біткойна оновив історичний рекорд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Курс біткойна оновив історичний рекорд

Фінтех і Картки
2675
2 вересня, за даними Coindesk, курс біткойна досяг рівня $5013,91. На біржі OkCoin в суботу ціна в китайських юанях доходила до 32 214,01.
«Таким чином, ціна біткойна перевищила, хоч і короткочасно, психологічну позначку в $5000. Все-таки варто пам’ятати, що на різних криптобіржах є значні відхилення ціни», – констатував аналітик Альпарі Веселин Петков
При цьому експерти звертають увагу, що приблизна денна вартість всіх транзакцій з біткойнами в доларах США, згідно з даними Blockchain.info, не підвищується.
Максимальна кількість транзакцій з біткойнами в доларах США відзначалася на початку серпня. Це означає, що останнє підвищення ціни криптовалюти до $5000 має значну спекулятивну складову.
«Раз немає збільшення кількості транзакцій, немає зростання попиту. У мене виникають сумніви, що поточне різке зростання ціни біткойна до $5000 стабільне. Але, як я говорив раніше, торгувати контра-тренд не варто. Визначити, в якому напрямку піде біткойн в короткостроковій перспективі, на мій погляд, майже неможливо», – резюмував Петков.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас