Fitbit випустила конкурента Apple Watch за $299 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fitbit випустила конкурента Apple Watch за $299

Фондовий ринок
477
Fitbit представила фітнес-орієнтований смартгодинник з вбудованим GPS, музичним програвачем, системою безконтактних платежів та можливістю створювати власні програми, повідомляє ZDnet.
Компанія Fitbit, яка домінувала на ринку фітнес-браслетів протягом останнього десятиліття, нарешті вийшла на ринок смартгодинників з Fitbit Ionic за $299. У годинника є вбудований GPS, кольоровий екран яскравістю 1000 ніт, можливість здійснювати онлайн-платежі, покращене відстеження серцевого ритму, водостійкість (до 50 метрів) і музичний програвач. Зарядка у нового смарт-годинника буде триматися до чотирьох діб. Також годинник буде мати зчитувач серцевого ритму, який включає в себе датчик SpO2, який оцінює кількість кисню в крові.
У годиннику є комплект для розробки програмного забезпечення — SDK, що дозволяє стороннім розробникам створювати додатки — або, принаймні, створювати свої власні циферблати — з використанням JavaScript, CSS і SVG. Програму можна використовувати або відправляти в Fitbit для додавання в галерею додатків.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас