Оновлено історичний максимум вартості Bitcoin - огляд ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оновлено історичний максимум вартості Bitcoin - огляд ринку

Фінтех і Картки
844
Торги на ринку криптовалют у п’ятницю проходять переважно з підвищенням, якщо говорити про Біткойн, і зі змішаною динамікою, якщо говорити про його найближчих конкурентів.
Про це повідомляє аналітичний відділ Альпарі.
Так, сьогодні був укотре оновлений історичний максимум вартості Біткойна. На момент написання матеріалу на майданчику GDAX його вартість досягла позначки 3496,00$, і найімовірніше, в ході сьогоднішніх торгів буде взятий рівень 3500,00$. Оновлення максимуму пов’язане насамперед з натхненням учасників ринку після поділу криптовалюти на два різні ланцюжки блокчейну, що, всупереч очікуванням скептиків, не призвело до серйозної втрати для обох криптовалют.
Якщо говорити про найближчих конкурентів Біткойна, то вони, на відміну від форварда, консолідуються біля недавно досягнутих рівнів. Так, Лайткойн на майданчику GDAX помірно знижується на 1,5% до рівня 47,08$ за монету. Ефір демонструє аналогічну поведінку, втрачаючи 1,88% (станом на 15:00 торгується на позначці 300,06$ за монету). Ріпл на майданчику Poloniex продовжує торгуватися в горизонтальному каналі, в той час як Деш помірно зростає слідом за Біткойном на 1,53% до рівня 205,5$.
Разом з тим, побоювання учасників ринку на даному етапі викликає надзвичайно швидке зростання як капіталізації основних криптовалют, так і зростання їх числа. Щомісяця в світ виходять десятки нових «токенів», до допомоги яких компанії, що розвиваються, вдаються замість традиційного розміщення акцій.
Так, загальна капіталізація ринку криптовалют з початку поточного року зросла приблизно в шість разів (з 20 до 120$ млрд.) і продовжує зростати. Ця обставина змушує учасників ринку враховувати ризики утворення фінансових бульбашок на ринку криптовалют, що в умовах відсутності хоч якогось регулювання може призвести до неконтрольованих наслідків.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас