Ротшильди повірили у біткоїни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ротшильди повірили у біткоїни

Фондовий ринок
5904
Всесвітньо відомий інвестфонд Rothschild Investment Corporation придбав акції Bitcoin Investment Trust (GBTC) на суму $210 тис., такі дані наводяться в декларації Комісії з цінних паперів і бірж США.
Звичайно, сума для такого великого фонду просто нікчемна, тим не менш, ми фіксуємо інтерес інституційних інвесторів до криптовалют, і це, можливо, свідчить про визнання майбутніх змін у світовій фінансовій системі.
Реакція на цю інформацію в інтернет-просторі в основному позитивна, однак не більше ніж на словах. Котирування криптовалюти практично не змінюються.
Набагато важливіше для bitcoin той факт, що розколу вдалося уникнути. У ніч на п’ятницю 21 липня був досягнутий необхідний поріг підтримки BIP91, при написанні якого були враховані попередні пропозиції з масштабування біткоїна. Це суттєво підвищило шанси на успішну активацію протоколу SegWit2x, який допоможе досягнути бажаної мети – збільшення пропускної здатності мережі біткоїна, не призвівши при цьому до її розколу на кілька блокчейнів.
Саме це допомогло криптовалюті наблизитися до своїх недавніх максимумів.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас