Завдяки ЗВТ між Україною та ЄС торгівля в I кварталі 2017 зросла на 30% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Завдяки ЗВТ між Україною та ЄС торгівля в I кварталі 2017 зросла на 30%

Казна та Політика
455
Завдяки зоні вільної торгівлі (ЗВТ) між Україною та Євросоюзом рівень торгівлі в першому кварталі 2017 року підвищився на 30%. Про це йдеться в повідомленні прес-служби представництва Європейского Союзу в Україні в Facebook.
“Саміт Україна-ЄС – на цьому тижні в Києві! Торгівля – важлива складова нашої асоціації. Зона вільної торгівлі між Україною і ЄС дорівнює росту торгівлі 30% в першому кварталі 2017 року проти 2016 року”, – йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, Україна має намір ініціювати переговори про створення зони вільної торгівлі (ЗВТ) з Великобританією після виходу країни з Європейського союзу.
“Потенціал торгівлі між країнами може становити 3,5 млрд доларів. І з огляду на те, що Великобританія прийняла рішення про вихід з Європейського союзу, нам потрібно сьогодні говорити про нові принципи нашого економічного співробітництва. І я поставив питання і отримав підтримку, що ми почнемо консультації щодо створення зони вільної торгівлі з Великобританією”, – заявив Гройсман.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас