Mitsubishi Electric підвищить точність визначення місця розташування робомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mitsubishi Electric підвищить точність визначення місця розташування робомобілів

Технології&Авто
195
Компанія Mitsubishi Electric продемонструвала високоточний модуль визначення місцезнаходження транспортного засобу, розрахований на використання в самокерованих автомобілях.
Локатор складається з двох основних блоків – Multi GNSS Positioning і 3D Autonomous Navigation. Перший використовує сигнали відразу декількох супутникових навігаційних систем для максимально точного визначення координат.
Повідомляється, що система Multi GNSS Positioning може задіяти одночасно до п’ятнадцяти супутників, в той час як у випадку звичайних навігаторів зазвичай використовуються вісім-дев’ять. В результаті похибка визначення місцеположення не перевищує півтора метри проти 5-10 метрів у звичайних систем.
Блок 3D Autonomous Navigation, в свою чергу, відповідає за визначення місця розташування, коли сигнали з супутників недоступні – наприклад, в тунелях. Він отримує дані від гіроскопа, акселерометра, а також від бортових датчиків транспортного засобу.
У складі комплексу автопілотування новий локатор може бути доповнений камерами, радарами, лідарами і іншими системами. Компанія Mitsubishi Electric вже готова почати постачання зразків новинки автовиробникам, які впроваджують передові засоби самокерування.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас