BitPay розробляє біткойн-гаманець для Windows Phone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BitPay розробляє біткойн-гаманець для Windows Phone

Фінтех і Картки
263
Провідний біткойн-процесинг BitPay оголосив про початок роботи над повністю функціональним криптовалютним гаманцем для Windows Phone.
Як йдеться в блозі компанії, таке рішення було прийнято після численних запитів з боку користувачів. Новий продукт доповнить вже існуючий гаманець Copay, який доступний в Windows Store з січня 2015 року та, за заявою BitPay, є однією з найпопулярніших опцій для користувачів біткойна на платформі Windows Phone.
«Наш біткойн-гаманець служить фундаментом для багатьох захоплюючих проектів в галузі смарт-контрактів, і очевидний інтерес Microsoft до технології блокчейн перетворює нашу платформу в потужне доповнення до екосистемі додатків для Windows Phone», – йдеться в заяві BitPay.
Компанія також нагадує про свою історію партнерства з Microsoft. Так, ще в 2014 році IT-гігант почав приймати до оплати біткойни в Windows Store, задіявши для цього процесингову платформу BitPay. А в наприкінці 2015 року в хмарний сервіс Microsoft Azure була додана платформа розробки Bitcore.
Сервіс BitPay був заснований в 2011 році і є одним з найстаріших стартапів в екосистемі біткойна. Компанії вдалося залучити $30 млн в трьох інвестиційних раундах.
У березні 2017 року був представлений перший спільний реліз гаманців Bitpay і Copay. У травні пропоновані Bitpay дебетові біткойн-картки сервісу стали доступні в 131 країні по всьому світу.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас