ФГВФО продає монети ВБР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО продає монети ВБР

Кредит&Депозит
596
Фонд гарантування вкладів продає інвестиційні та колекційні монети, які знаходяться на балансі ВБР.
“Всього на продаж виставляються дев’ять лотів: сім інвестиційних і дві колекційні монети”, – йдеться в повідомленні.
Один з найдорожчих лотів – позолочена срібна монета “Страсті Христові”, що складається з 14 частин. Всі частини монети створюють єдину композицію з біблійних сюжетів, у яких описуються Страсті Христові і Воскресіння. Зображення на монеті – копія картини майстра Дуччо ді Буонінсенья, яка визнана вершиною італійського готичного мистецтва і яка вже сім століть перебуває в соборі Сієни (вівтарне полотно “Маеста”). Початкова ціна реалізації – 35 856 грн.
З початковою ціною в 32 400 грн на відкриті торги виставляється срібна монета (999 проби) “Сікстинська Мадонна. Рафаель Санті”, вагою 1000 г. Монета була випущена на честь 500-річчя створення картини “Сікстинська Мадонна”.
Крім того, окремими лотами на продаж виставляються сім інвестиційних золотих монет (проба 999) “Архістратиг Михаїл” номіналом 20 грн. На реверсі монет зображено архістратига Михаїла – архангела, який є одним з найбільш шанованих біблійних святих.
Початкова вартість реалізації монет – 33 000 грн за кожну.
Аукціони з продажу монет відбудуться 22 червня у системі “ProZorro.Продажі”. Організатор торгів – ТОВ “Електронні торги Україна”.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас