У Трампа планують в 2018 році виділити Україні $350 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Трампа планують в 2018 році виділити Україні $350 млн

Казна та Політика
163
Білий дім представив проект федерального бюджету США на 2018 фінансовий рік, який передбачає, в тому числі, допомогу Україні за різними програмами на загальну суму близько $350 млн.
Зокрема, документ передбачає кошти Україні на програми допомоги у військовій сфері та сфері безпеки, а також в рамках програм Держдепу і Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
Відповідно до оприлюдненого бюджетного запиту, на 2018 фінансовий рік загальна сума коштів на програми допомоги Україні по лінії Держдепу і USAID становить майже $204 млн. Ці кошти передбачені на реалізацію програм у сфері охорони здоров’я, з підтримки економічного зростання і сприяння впровадженню структурних реформ в Україні.
Окремо, по лінії Міністерства оборони США передбачено виділення Україні допомоги в сфері оборони і безпеки на $150 млн. Згідно з бюджетним запитом, ці кошти пропонується направити на навчання, оснащення та консультування українських військовослужбовців, а також зміцнення потенціалу України для захисту її суверенітету і територіальної цілісності.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас