Toshiba збирається продавати Westinghouse Electric — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toshiba збирається продавати Westinghouse Electric

Фондовий ринок
269
Під час конференції Nuclear Energy Assembly, організованої Інститутом атомної енергії (Nuclear Energy Institute, NEI), операційний директор Westinghouse Марк Марано заявив, що восени 2017 р. Toshiba може почати процес продажу контрольного пакета акцій американської компанії.
Президент Toshiba Сатоши Цунакава допускає продаж Westinghouse. Аналітики вважають, що інтерес до купівлі Westinghouse можуть проявити китайські і південнокорейські компанії, що розробляють ядерні реактори для експорту.
За словами Марко Марано, Toshiba “досить ясно дала зрозуміти ринку”, що хоче продати контрольний пакет акцій Westinghouse. Раніше Apollo Global Management видала Westinghouse кредит у розмірі $800 млн на фінансування операцій в процесі реорганізації. У липні Westinghouse повинна буде надати бізнес-план в суд у справах про банкрутство.
Westinghouse повідомила, що поки що збирається продовжити свої проекти в США та роботу в Китаї. В результаті реструктуризації компанія розраховує зміцнитися і зберегти позицію світового лідера в ядерних технологіях, заявив тимчасовий президент компанії Хосе Еметеріо Гутієррес.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас