Курс біткоїна до долара знову обновив історичний максимум — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Курс біткоїна до долара знову обновив історичний максимум

Фінтех і Картки
1670
Курс біткоїна до долара в середу знову обновив історичний максимум і перевищив психологічну позначку в 1,7 тисячі доларів, свідчать дані торгів.
Так, станом на 06.58 RD вартість біткоїна на торгах електронної біржі Kraken опускалася на 1,08%, до 1703,10 долара за один біткоїн. Раніше в ході торгів пара піднялася до історичного максимуму в 1730 доларів.
Як зазначає газета Time, зростанню курсу біткоїна до долара сприяє збільшення попиту на безпечні активи. “Деякі спостерігачі ринку вказали на макроекономічну невизначеність у таких регіонах як Європа, де доля Європейського союзу здавалася непевною, наприклад, при президентських виборах у Франції”, – наводить видання слова аналітика по CoinDesk Чарльза Боварда (Charles Bovaird).
Інші аналітики зазначили, що вартість біткоїнів підвищилася після того, як минулого місяця Японія прийняла рішення визнати його законним способом оплати. “Подібні твердження допомагають легітимізувати біткоїни і зміцнюють криптовалюту як засіб обміну”, – сказав Бовард.
За матеріалами:
Прайм
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас