ПриватБанк має намір збільшити мережу платіжних терміналів на 20% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк має намір збільшити мережу платіжних терміналів на 20%

Фінтех і Картки
380
ПриватБанк планує розширити власну мережу прийому безготівкових карткових платежів на 20% у 2017 році.
Про це повідомляє прес-служба Приватбанку.
Постачальником платіжних рішень та супутніх послуг для Приватбанку було обрано «Верифон» (NYSE: PAY). В рамках 3-річної угоди «Верифон» надасть для торговців Приватбанку платіжне рішення на базі POS-терміналів, що дозволить ПриватБанку сконцентруватися на наданні фінансових послуг для більше ніж 120 тис. таких торговців.
До вересня 2017 року буде встановлено близько 20 тис. терміналів Verifone Vx520.
«Верифон» разом з компанією Servus Systems Integration Ltd., яка є локальним партнером, буде для Приватбанку єдиним постачальником платіжного сервісу, надаючи програмне забезпечення, гарантію і логістику.
Як відзначають в Приватбанку, угода дозволяє гнучко використовувати платіжні рішення на базі щомісячних платежів, що дає можливість уникнути істотних витрат на закупівлю, амортизацію і управління POS-терміналами.
Нагадаємо, за даними галузевих досліджень, українська економіка все ще базується на готівкових розрахунках. При цьому населення все активніше користується зручністю платіжних карток.
В мережі Приватбанку працює 130 тис. POS-терміналів, з них понад 80 тис. з можливістю прийому безконтактних платежів. За даними Приватбанку, сьогодні кількість POS-терміналів на тисячу населення в Україні в 2,3 рази менша, ніж у Польщі, у 7 разів – ніж у Туреччині і майже в 10 разів – ніж у США.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас