Смартфони Samsung Galaxy S8/S8+ б'ють рекорди за попереднім замовленням — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смартфони Samsung Galaxy S8/S8+ б'ють рекорди за попереднім замовленням

Фондовий ринок
1453
Смартфони Samsung Galaxy S8/S8+ справили ефект бомби, що вибухнула. При цьому варто відзначити, що ця «бомба» виявилася не тільки високотехнологічним продуктом, але і візуально вражаючим виробом. Південнокорейський виробник навіть зважився на випуск моделі S8+ у версії з 6 Гбайт ОЗУ, покликаної задовольнити попит навіть найвимогливіших користувачів.
Офіційна статистика продажів гаджетів зможе підтвердити реальну зацікавленість в смартфонах. Проте вже зараз Galaxy S8/S8+ б’ють всі попередні рекорди за кількістю надісланих замовлень у себе на батьківщині. В купівлі флагманських новинок 2017 року південнокорейці зацікавлені набагато більше, ніж у придбанні Galaxy S7 і Galaxy Note7.
За перші дві доби на Samsung Galaxy S8 і Galaxy S8+ надійшло понад 550 тис. попередніх замовлень. Для порівняння, у Galaxy S7 аналогічний показник становив свого часу всього 100 тис. примірників, а для Note7 він дорівнював рекордні на той момент 200 тис. заброньованих фаблетів.
Здійснювати прийом попередніх замовлень у Південній Кореї Samsung має намір до 17 квітня. За прогнозами експертів, до того моменту їх кількість може зрости до 1 млн або навіть перевищити цю позначку на сотню–другу тисяч. При цьому модифікація з 6 Гбайт ОЗУ і 128-Гбайт флеш-накопичувачем, згідно з офіційними даними, користується надзвичайно високим попитом, незважаючи на вартість в $1135.
Таке становище стало наслідком приємних бонусів, які Samsung пропонує своїм клієнтам. Всі майбутні власники флагманського дуету отримають в подарунок шолом віртуальної реальності Samsung Gear VR з контролером в комплекті, а в Південній Кореї магазини роздрібної мережі пропонують безкоштовний Bluetooth-динамік або подарункову карту номіналом $36 на додачу до одного з смартфонів. Також до Galaxy S8+ з 6 Гбайт оперативної пам’яті 150-доларова док-станція DeX додається безкоштовно.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас