У Москві пройде найбільша виставка криптоіндустрії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Москві пройде найбільша виставка криптоіндустрії

Фінтех і Картки
261
19 квітня в рамках Blockchain & Bitcoin Conference Russia пройде виставка обладнання і ПЗ для криптоіндустрії. Це найбільший у Східній Європі майданчик для демонстрації біткоїн-гаманців, мобільних додатків і обладнання для майнінгу.
У Москві пройде найбільша виставка криптоіндустрії
Відвідувачі матимуть можливість особисто поспілкуватися з представниками компаній, провести переговори і обмінятися контактами.
HashCoins, всесвітньо відома технологічна компанія з півмільйонною клієнтською базою, представить пристрої з видобутку BTC і альткоїнів, а також низку сервісів на базі блокчейну.
ПЗ і обладнання продемонструють 51ASIC, Giga Watt і BitMoney – постачальники рішень для майнінгових ферм. Крім «заліза», BitMoney представить мобільний додаток для P2P-обміну криптовалют. Відвідувачі стендів цих компаній дізнаються про умови та вартість сервісного обслуговування, проектування і будівництва виробничих потужностей.
Криптогаманці для користувачів презентують широко відомі BTC.com і MaRSe – виробник апаратного гаманця KeepKey.
На майданчику будуть представлені послуги криптовалютних брокерів Solvena і Bitlish, а також Polybius Bank – передового європейського банку, орієнтованого на роботу з цифровими валютами.
Гості демозони зможуть відвідати конференцію, яка буде проходити там само, на «Красному Октябрі». Вона буде присвячена блокчейн-проектам у фінансах, сфері управління і бізнесі.
Подія проходить щорічно в трьох країнах: Росії, Україні і Чехії, а з 2017 року – в Естонії і Швеції.
Подробиці та реєстрація – на сайті Blockchain & Bitcoin Conference Russia.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас